ACOD Lokale en Regionale Besturen
ACOD Lokale en Regionale Besturen
naar gemeentebesturen naar provinciebesturen naar intercommunales naar OCMW'S naar politie naar lokale en andere initiatieven

Terug naar nieuws van de gezondheidsdiensten /Project vorming 600 - schooljaar 2017-2018

 

 

Startpagina

 

Wat is ACOD-LRB

 

Wat bieden wij

 

Nieuws

 

Kalender

 

Documentatie

 

Problemen

 

Links

 

CONTACT

 

WORD LID IN 2 MUISKLIKKEN

 

Nieuw lid

 

ZOEKEN

   
 

Nieuws van de politie

 

Nieuws van de brandweer

 

Nieuws voor (bijna) gepensioneerden

PROJECT "VORMING 600"

SCHOOLJAAR 2017-2018

Het project "Vorming 600", biedt reeds verschillende jaren aan personeelsleden van de federaal gesubsidieerde gezondheidsdiensten de mogelijkheid om met behoud van hun loon een opleiding te volgen van maximum 4 schooljaren tot bachelor in de verpleegkunde (A1) of 3 jaar voor gegradueerde verpleegkundige (A2), wordt ook tijdens het schooljaar 2017-2018 voortgezet.

Het project biedt tijdens het schooljaar aan 120 werknemers (aantal uitgedrukt in voltijdse equivalenten) de gelegenheid om een opleiding te volgen vanaf september 2017. Dit zijn er 20 meer dan vorig jaar.

De toelatingsvoorwaarden waaraan uiterlijk op 31 augustus 2017 moet voldaan zijn vind U in de beschrijving van het project. (zie "Gerelateerde documenten")

De werknemer dient bij de kandidaatstelling een attest van de arbeidsgeneesheer af te leveren waaruit blijkt dat hij/zij geschikt bevonden werd om de opleiding te volgen en het beroep van verpleegkundige uit te oefenen.

Indien de kandidaat reeds beschikt over een deelcertificaat van de opleiding dat dateert van meer dan 5 jaar geleden, dus behaald vˇˇr 1 september 2012, zal toch worden verzocht om de volledige opleiding van 3 of 4 jaar te volgen.

Tijdens de opleiding betaalt de werkgever aan de studerende werknemer die geselecteerd werd voor het project "Vorming 600":

- het ge´ndexeerd bruto baremaloon, rekening houdend met de haard- of standplaatsvergoeding en de loonschaalverhogingen;

- de eindejaarstoelage,

- het vakantiegeld,

- de attractiviteitspremie,

- de sociale voordelen zoals 2de pensioenpijler, maaltijdcheques...

Werknemers die ge´nteresseerd zijn en die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen, worden verzocht om het inschrijvingsformulier, het werkgeversattest en het schoolattest volledig ingevuld per post terug te sturen naar DIBISS vˇˇr 4 mei 2017 (poststempel geldt als bewijs) op het volgende adres:

RSZ

AD 7 / Sociale Maribel

Victor Hortaplein 11

1060 Brussel

Voor bijkomende inlichtingen kan er contact opgenomen worden met:

Dirk Peynsaert: 02 509 31 75

E-mail:maribel@drsz.fgov.be

In de rechterkolom onder "Gerelateerde documenten" vindt u de mededeling, informatie en een beschrijving van het project, het inschrijvingsformulier.

Bron: RSZ - Dienst AD 7 / Sociale Maribel


 Gerelateerde documenten:

Inschrijvingsformulier

Inlichtingen werknemer project 600 schooljaar 2017-2018